Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je smutný
Zatím jste nic pěkného nevybrali :-(
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Aladinky, 10 důvodů, proč mít alespoň 1
24.01.2020
Aladinky, 10 důvodů, proč mít alespoň 1
Aladinky – to jsou kalhoty se sníženým sedem. Takové ty divné. Ty, co vždy zaručeně vzbudí pozornost. Zdvihnou huňatá obočí starousedlíků. Co se stane... číst celé
LevneEtno.cz, chceme být nejlevnější. Jak na to?
19.01.2020
LevneEtno.cz, chceme být nejlevnější. Jak na to?
Jsme mladý eshop. LevneEtno.cz je sice ještě v batolecím věku, ale už ví, čím chce být. Chce být nejlevnějším eshopem s orientální a etno módou. Jak n... číst celé
Viskóza nekouše! Co to je a jak se starat o viskózu?
04.01.2020
Viskóza nekouše! Co to je a jak se starat o viskózu?
Víte, co je viskóza? V čem je skvělá a v čem je tragická? Jak se o oblečení z viskózy starat? Co rozhodně nikdy nedělat? Přečtěte si náš poutavý článe... číst celé
Mrknout na další články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Nové vzrušující čtení na našem blogu!

Aladinky, 10 důvodů, proč mít alespoň 1
24.01.2020
Aladinky, 10 důvodů, proč mít alespoň 1
Aladinky – to jsou kalhoty se sníženým sedem. Takové ty divné. Ty, co vždy zaručeně vzbudí pozornost. Zdvihnou huňatá obočí starousedlíků. Co se stane... číst celé
LevneEtno.cz, chceme být nejlevnější. Jak na to?
19.01.2020
LevneEtno.cz, chceme být nejlevnější. Jak na to?
Jsme mladý eshop. LevneEtno.cz je sice ještě v batolecím věku, ale už ví, čím chce být. Chce být nejlevnějším eshopem s orientální a etno módou. Jak n... číst celé
Viskóza nekouše! Co to je a jak se starat o viskózu?
04.01.2020
Viskóza nekouše! Co to je a jak se starat o viskózu?
Víte, co je viskóza? V čem je skvělá a v čem je tragická? Jak se o oblečení z viskózy starat? Co rozhodně nikdy nedělat? Přečtěte si náš poutavý článe... číst celé
Indické oblečení, kvalita a divoké nitě
02.01.2020
Indické oblečení, kvalita a divoké nitě
Přečtěte si strhující článek o kvalitě indického oblečení. Dozvíte se, proč lezou z oblečení nitě jako Indové z vlaku. Proč ho šijí ve skříni. A proč ... číst celé

doprava ZDARMA nad 1000 Kč | doprava již od 59 Kč | při platbě převodem sleva 5% na celou objednávku

6 věcí, za kterými si stojíme
  1. garantujeme nejnižší cenu! Najdete-li stejný výrobek v jiném českém eshopu levnější, pošlete nám odkaz. Cenu Vám dorovnáme a ještě snížíme o 20%! Zjistit více.
  2. dárek ke každé objednávce! Malá, velká - nachystáme vám pěkné překvapení!
  3. vše skutečně skladem. Nebudete čekat týdny jako jinde - my jdeme hned balit!
  4. vyměníme zboží zdarma!Netrefili jste se s velikostí? Nevadí! Pošlete nám zboží zpět, vyberte jiné a my Vám jej zcela zdarma zašleme zpátky!
  5. jako registrovaný zákazníkmáte u nás řadu výhod! Zjistit více.
  6. píšeme pro vás blog! Zajímavé tipy, postřehy a zákulisní události. Přečíst blog.

indická sukně

indická sukně červená

Mohu Vám s něčím poradit?
Logo
Hana Tomeš Filipi
Hana Tomeš Filipi
9.00-15.00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz