Logo
Něco čmuďajs? Brnkněte!
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je smutný
Zatím jste nic pěkného nevybrali :-(
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Co je nag champa + jak ji vyrobit!
26.04.2020
Co je nag champa + jak ji vyrobit!
Nag champa. Kdo jednou čuchnul k orientu, určitě slovo "nagčampa" někde slyšel. Ale co to opravdu nag champa je? Připravte se, protože tento článek vá... číst celé
Hledáme veselé slečny na focení pro eshop!
17.04.2020
Hledáme veselé slečny na focení pro eshop!
Jsi veselá, sympatická slečna? Máš chuť fotit pro eshop? Chceš se objevovat na reklamách, u produktů, zažít focení a ještě za to dostat odměnu? Dostan... číst celé
Praktický návod, jak zapálit vonnou tyčinku + 1 tip, jak ušetřit za stojánek
01.04.2020
Praktický návod, jak zapálit vonnou tyčinku + 1 tip, jak ušetřit za stojánek
Vypadá to jako sranda. Ale není to sranda. Jednoduchý návod jak používat vonnou tyčinku. Nejen pro ty, kteří ještě žádnou vonnou tyčinku nikdy nezapál... číst celé
Další vzrušující články
facebook
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Nové vzrušující čtení na našem blogu!

Co je nag champa + jak ji vyrobit!
26.04.2020
Co je nag champa + jak ji vyrobit!
Nag champa. Kdo jednou čuchnul k orientu, určitě slovo "nagčampa" někde slyšel. Ale co to opravdu nag champa je? Připravte se, protože tento článek vá... číst celé
Hledáme veselé slečny na focení pro eshop!
17.04.2020
Hledáme veselé slečny na focení pro eshop!
Jsi veselá, sympatická slečna? Máš chuť fotit pro eshop? Chceš se objevovat na reklamách, u produktů, zažít focení a ještě za to dostat odměnu? Dostan... číst celé
Praktický návod, jak zapálit vonnou tyčinku + 1 tip, jak ušetřit za stojánek
01.04.2020
Praktický návod, jak zapálit vonnou tyčinku + 1 tip, jak ušetřit za stojánek
Vypadá to jako sranda. Ale není to sranda. Jednoduchý návod jak používat vonnou tyčinku. Nejen pro ty, kteří ještě žádnou vonnou tyčinku nikdy nezapál... číst celé
Vonné tyčinky. Jak se vyrábí svatý čmuďajs?
31.03.2020
Vonné tyčinky. Jak se vyrábí svatý čmuďajs?
Vonné tyčinky. Jistě je každý zná - ale jak doopravdy vznikají? Jak se vyrobí kvalitní vonná tyčinka? Je v tom trochu čar a hodně hindštiny. Mrkněte, ... číst celé

doprava ZDARMA nad 1000 Kč | doprava již od 59 Kč | při platbě převodem sleva 5% na celou objednávku

6 věcí, za kterými si stojíme
  1. garantujeme nejnižší cenu! Najdete-li stejný výrobek v jiném českém eshopu levnější (cena nesmí být akční), pošlete nám odkaz. Cenu Vám dorovnáme a ještě snížíme o 5%! Zjistit více.
  2. dárek ke každé objednávce! Malá, velká - nachystáme vám pěkné překvapení!
  3. vše skutečně skladem. Nebudete čekat týdny jako jinde - my jdeme hned balit!
  4. vyměníme zboží zdarma!Netrefili jste se s velikostí? Nevadí! Pošlete nám zboží zpět, vyberte jiné a my Vám jej zcela zdarma zašleme zpátky!
  5. jako registrovaný zákazníkmáte u nás řadu výhod! Zjistit více.
  6. píšeme pro vás blog! Zajímavé tipy, postřehy a zákulisní události. Přečíst blog.

indická sukně

indická sukně červená

Mohu Vám s něčím poradit?
Logo
Hana Tomeš Filipi
Hana Tomeš Filipi
9.00-15.00
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz