Logo
Něco čmuďajs? Brnkněte!
9.00-15.00 (Po-Pá)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je smutný
Zatím jste nic pěkného nevybrali :-(
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Blog
Praktický návod, jak uvázat zavinovací sukně!
10.06.2021
Praktický návod, jak uvázat zavinovací sukně!
Na eshopu nám přibývají krásné zavinovací sukně z Indie. A také se množí dotazy, jak to udělat, abyste se při omotávání do té sukně úplně nezamotali. ... číst celé
Sárong, pareo, šátek na pláž? Tipy, jak je nosit!
09.03.2021
Sárong, pareo, šátek na pláž? Tipy, jak je nosit!
Na léto potřebujete mít ve své skříni jen dvě věci – jeden sárong na všední dny a jeden na neděli. Jak ale nosit šátek, který si oblíbil celý svět? číst celé
Orientální oblečení levně? Máme pro vás nachystané!
07.10.2020
Orientální oblečení levně? Máme pro vás nachystané!
Máte rádi orientální oblečení? Proč tedy platit víc, když můžete méně? Asijské země jsou pověstné svými cenami - a my se snažíme pro Vás ceny také co ... číst celé
Další vzrušující články
facebook
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Nové vzrušující čtení na našem blogu!

Praktický návod, jak uvázat zavinovací sukně!
10.06.2021
Praktický návod, jak uvázat zavinovací sukně!
Na eshopu nám přibývají krásné zavinovací sukně z Indie. A také se množí dotazy, jak to udělat, abyste se při omotávání do té sukně úplně nezamotali. ... číst celé
Sárong, pareo, šátek na pláž? Tipy, jak je nosit!
09.03.2021
Sárong, pareo, šátek na pláž? Tipy, jak je nosit!
Na léto potřebujete mít ve své skříni jen dvě věci – jeden sárong na všední dny a jeden na neděli. Jak ale nosit šátek, který si oblíbil celý svět? číst celé
Orientální oblečení levně? Máme pro vás nachystané!
07.10.2020
Orientální oblečení levně? Máme pro vás nachystané!
Máte rádi orientální oblečení? Proč tedy platit víc, když můžete méně? Asijské země jsou pověstné svými cenami - a my se snažíme pro Vás ceny také co ... číst celé
Etno oblečení, co to vlastně je?
02.09.2020
Etno oblečení, co to vlastně je?
Rouška z pralesní trávy, kokosové skořápky jako podprsenka nebo tykev pro pány? Jistě, i to je etno oblečení, ale tak ortodoxní zase nejsme. Ale něco ... číst celé

doprava ZDARMA nad 1000 Kč | doprava již od 59 Kč | při platbě převodem sleva 5% na celou objednávku

6 věcí, za kterými si stojíme

Garantujeme nejnižší cenu

Dárek ke každé objednávce

Vše skutečně skladem

Vyměníme zboží zdarma

Registrací spoustu výhod

Píšeme pro vás blog!

Mohu Vám s něčím poradit?
Logo
Hana Tomeš Filipi
Hana Tomeš Filipi
9.00-15.00 (Po-Pá)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz